Nieuws

Begeleiding na verlies

Soms is er naast onze verloskundige begeleiding bij een miskraam meer nodig. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Manon te Braake is naast verloskundige ook gecertificeerd miskraamcoach. Ik kan jou en/of je partner begeleiden om het verlies in je leven te verweven en weer met vertrouwen de toekomst in te gaan.

  • Heb je het gevoel dat je stilstaat?
  • Heb je geen vertrouwen meer in je lijf?
  • Blijf je je moe en futloos voelen, ook na je lichamelijke herstel?
  • Voel je je schuldig naar je partner, omdat je elke avond huilend op de bank zit?
  • Voel je je schuldig naar je andere kinderen, omdat je er niet met je volle aandacht bij kan zijn na het doormaken van je miskraam?
  • Ben je erg angstig voor een eventuele volgende zwangerschap?
  • Heb je het gevoel dat je niet meer ergens van kan genieten?

 

Herken jij je hierin? Weet dat het ook anders kan. Geef aandacht aan je verlies en vertel je levende kinderen over het kindje dat zo kort bij jullie was. Het verdriet en gemis mogen er zijn. Deel het met de mensen om je heen die je dierbaar zijn, ga in gesprek met je partner.

Voel je dat er meer voor nodig is? Met een paar stappen kan ik je helpen om je verlies te verweven in je dagelijks leven. Hierdoor krijg je weer energie voor jezelf, je relatie en je gezin en voel je dat je hart zich weer kan vullen met liefde. Je gaat weer met vertrouwen de toekomst tegemoet. Maak tijd voor jezelf en gun jezelf om weer te mogen genieten.

Wil je meer weten hoe ik je kan helpen? Bel of mail mij, dan plannen we een gesprek om jouw persoonlijke situatie te bespreken en kijken we wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

 

Miskraamcoach Manonmanon logo vignet

Manon te Braake

Tel: 06-82083093

E-mail: info@miskraamcoachmanon.nl

Website: www.miskraamcoachmanon.nl

N.B. Deze vorm van begeleiding valt niet onder de standaard verloskundige zorg. Voor deze investering zullen kosten in rekening gebracht worden.

Hallo allemaal,  

Mijn naam is Gerja Grootens, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn man in Hardenberg. In 2017 ben ik in Groningen afgestudeerd als verloskundige en heb daarna 5 jaar gewerkt in Hardenberg. In de afgelopen periode heb ik allerlei extra bijscholingen gevolgd, waardoor ik nu naast verloskundige ook echoscopiste ben, spiralen plaats en Centering Pregnancy begeleidt. Deze afwisseling maakt het vak zo leuk!  

Zwanger zijn, bevallen en jullie kindje ontmoeten en leren kennen is een bijzondere periode in het leven. Als verloskundige wil ik jullie hierin graag begeleiden en de juiste zorg bieden, maar ook ondersteunen in moeilijke tijden.  

Ik zie ernaar uit om jullie te gaan ontmoeten en te mogen begeleiden!  

Groetjes Gerja 

Vanwege de versoepelingen die zijn aangekondigd door de overheid, kunnen wij als verloskundigen ook eindelijk weer een aantal versoepelingen doorvoeren in onze praktijk. Via deze mail willen wij jullie hierover graag op de hoogte brengen. Bij vragen kun je contact opnemen met de dienstdoende verloskundige of de assistente.

Vanaf 25 februari 2022 gelden de volgende maatregelen:

Algemeen:
- Laat je bij klachten nog steeds laagdrempelig testen en kom niet naar de praktijk, maar bel even met de assistente om de afspraak te verzetten.
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog in plaats van in je handen.
- Gebruik papieren zakdoekjes en was je handen regelmatig.
- Je hoeft geen mondkapje meer te dragen in het Gezondheidscentrum en/of bij ons in de praktijk. Dit mag natuurlijk wel indien je dit fijn vindt. Wij zullen bij nauw contact nog wel een mondkapje dragen.

Controles op het spreekuur:
- Partners, begeleiders en kinderen zijn weer welkom op de praktijk bij de controles.

Overig:
- De voorlichtingsavonden over de bevalling zullen weer live zijn. Op 22 maart start weer de eerste voorlichtingsavond over de bevalling in Quintus. Je kunt je hiervoor opgeven bij de assistente. Voor meer informatie kun je terecht op onze website.
- De Centering Pregnancy bijeenkomsten zullen allemaal live zijn. Wel blijven ook voor de Centering Pregnancy de algemene regels (zoals hierboven te lezen) gelden.

We hopen jullie de komende tijd steeds meer weer de zorg te kunnen leveren die past bij onze visie en minder beperkingen geeft voor jullie en ons.

Subcategorieën