Nieuws

Beste zwangeren en partners,

Leuk om jullie te (gaan) ontmoeten!

Ik loop stage bij Verloskundigen Praktijk Kampen van 14 september tot 14 november en daarom stel ik me graag even aan jullie voor. Ik ben Ilse Drijfhout en ik zit nu in het vierde jaar van de opleiding tot verloskundige. Ik ben zelf geboren in Kampen en daarom vind ik het extra leuk dat ik hier stage mag lopen! Ik heb een aantal jaar in Zuid-Afrika gewoond en ben teruggekomen naar Nederland om Verloskunde te studeren. Daar heb ik nog geen enkele keer spijt van gehad. Naast mijn studie hou ik me graag bezig met schilderen en schrijven en ik vind het leuk om nieuwe mensen en culturen te leren kennen. 

Het is een voorrecht om jullie te ontmoeten in deze bijzondere periode! Ik wil jullie graag een luisterend oor bieden en ondersteunen zodat jullie positief kunnen terugkijken op deze tijd.

Ik zal regelmatig de telefoon opnemen, spreekuren doen en mee gaan op kraamvisites en naar bevallingen. Het kan natuurlijk dat je dit liever niet wilt; geef dit dan ook gerust aan.

Tot ziens bij Verloskundigen Praktijk Kampen!

Beste zwangeren en/of partners,

Er zijn in Nederland minder Corona besmettingen en opnames in het ziekenhuis. Gelukkig ook in onze regio. Om deze reden is het mogelijk om weer een kleine versoepeling toe te staan binnen de zorg die wij jullie bieden.

Beste zwangeren en partners,

Voor een aantal van jullie misschien een bekend gezicht, voor sommigen misschien niet dus daarom stel ik me toch even voor. Ik ben Hanneke van der Spek en woon momenteel met mijn man in IJsselmuiden. Kampen is voor mij dan ook bekend terrein. Ik zal met name tijdens de zomervakantie het team komen versterken, zodat de rest van zijn vakantie kan gaan genieten.

We hebben een bijzonder vak, waarin geen dag hetzelfde is. Elke dag is dan ook een nieuwe uitdaging om jullie de zorg te geven die bij jullie past. Op die manier hoop ik bij te dragen aan deze spannende en bijzondere periode in jullie leven.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Hoera! Op 26 juni 2020 is onze lieve collega Nienke Mulder bevallen van een prachtige dochter: Noor.

Moeder, vader en dochter maken het goed en genieten volop van hun eigen wondertje.

Manon te Braake had de eer om hierbij aanwezig te mogen zijn.

 

Vanaf 1 oktober 2020 zal Nienke weer terugkomen van haar verlof en weer voor jullie als (aanstaande) ouders klaarstaan.