Het team
We proberen de controles tijdens de zwangerschap zo te plannen dat je ons in ieder geval allemaal een keer gezien hebt voordat je gaat bevallen. Tijdens de bevalling komt de verloskundige die dienst heeft en dan is het fijn wanneer je al eens kennisgemaakt hebt. Wanneer het team wat te groot voelt voor je kunnen we je tijdens het spreekuur ook inplannen bij minder verloskundigen (bijvoorbeeld 2 of 3) Tijdens de diensten komt de verloskundige die op dat moment dienst heeft. Mocht het voorkomen dat je tegen het einde van je zwangerschap nog niet iedereen gezien hebt, meldt het dan tijdens het spreekuur zodat we je bij diegene kunnen inplannen. 
 

 

Aangenaam!

Wij stellen ons graag aan jou voor

team2

Ilja Kwakkel - Vinke
Verloskundige, echoscopist en gespecialiseerd in anticonceptie

team2

Jorieke van den Dool-van Meulen
Verloskundige, echoscopist en gespecialiseerd in anticonceptie

team3

Henriette van den Bor
Verloskundige en echoscopist

team4

Anne-Joleen de Lange
Verloskundige en echoscopist
team1

Lise Rijbroek - Kes
Verloskundige en echoscopist

team3

Nienke Mulder 
Verloskundige en echoscopist 

team4

Manon te Braake
Verloskundige,  echoscopist  en gespecialiseerd in anticonceptie & seksuologie

team2

Roelie van Breugel
Assistente 

 

 


Als Verloskundigen Praktijk Kampen willen we onze cliënten graag goede zorg aanbieden. Daarom zijn alle verloskundigen die in onze praktijk werken ingeschreven in het BIG-register en in het KNOV kwaliteitsregister voor Verloskundigen. De Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) bevat regels voor de kwaliteit van de zorgverlening door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. De Wet BIG heeft als doel de kwaliteit van de beroepsbeoefening te handhaven en te verbeteren. Voor meer informatie over de Wet BIG en het zoeken van zorgverleners kun je zoeken op: BIG register. Om in het kwaliteitsregister ingeschreven te blijven staan volgen wij regelmatig bijscholingen en cursussen om onze kennis en vaardigheden zo up to date mogelijk te houden.

Onze BIG-registratienummers: 
Ilja Kwakkel – Vinke : 09912955003
Jorieke van den Dool – van Meulen : 49065715903
Henriette van den Bor : 19062133403
Anne – Joleen de Lange : 69914537603
Lise Rijbroek - Kes : 59917233803
Nienke Mulder : 49918638103
Manon te Braake : 09912983303 


KNOV Kwaliteitsregister 

Verloskundigen die lid zijn van het Kwaliteitsregister laten zien dat zij actief investeren in nieuwe kennis en vaardigheden. Een geregistreerde verloskundige houdt zich aan de standaarden en richtlijnen van de beroepsgroep de KNOV. Zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van haar werk in de ruimste zin van het woord. Die kwaliteit strekt zich uit tot medische kennis, vaardigheden, praktijkorganisatie, (interdisciplinaire) samenwerking en vaardigheden zoals cliëntgericht werken. Per 5 jaar besteed zij minimaal 200 uur aan activiteiten die de deskundigheid bevorderen, zoals bijvoorbeeld nascholing, vaardigheidstrainingen, publicaties, stagebegeleiding of intercollegiaal overleg. Meer informatie kunt u vinden op de website van de KNOV via deze link: pagina van de KNOV.