Aanmelden voorlichtingsavond

Aanmelden voorlichtingsavond bevalling

HELAAS IS HET OP DIT MOMENT VANWEGE HET CORONA VIRUS NIET MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR ONZE VOORLICHTINGSAVOND. KIJK VOOR ONZE ONLINE VOORLICHTING OVER DE BEVALLING OP ONZE WEBSITE ONDER BEVALLING / DE BEVALLING!
Via dit aanmeldingsformulier kun je je aanmelden voor onze voorlichtingsavond over de bevalling en de tijd erna. Wij geven iedere maand voorlichting in het Stadhuis. Je kunt die avond naar binnen via de ingang vlak naast de hoofdingang van het Stadhuis, Adres: Burgemeester Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen. De inloop voor de voorlichtingsavond is vanaf 19:20 uur. De voorlichting start om 19:30 uur en zal rond 21:00 uur afgelopen zijn. Je moet je aanmelden voor deze voorlichtingsavond wanneer je rond de 30 weken zwanger bent. Je krijgt hier rond deze periode ook van ons per email een uitnodiging voor. Tijdens het reguliere spreekuur is er onvoldoende tijd om de hele bevalling te doorlopen en te bespreken, daarom is het goed om op onze voorlichtingsavond te komen. De voorlichtingsavond is een informatieavond. Wanneer je ook graag ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen aan wilt leren kun je het beste ook een zwangerschapscursus gaan volgen. 

Tijdens de voorlichtingsavond bespreken we de volgende onderwerpen: 
- Hoe verloopt een normale bevalling
- Wanneer moet je bellen als zwangere of als partner
- Het verschil tussen een Thuis- of ziekenhuisbevalling
- Wanneer is er het nodig om je naar de gynaecoloog te verwijzen tijdens de bevalling
- Verschillende mogelijkheden van pijnstilling tijdens de bevalling
- Verschillende vormen van kunstverlossing
- De kraamtijd en daarna
- Borstvoeding
Via onderstaand formulier kunt u zich direct aanmelden voor onze (gratis) Voorlichtingsavond. Ik meld me hierbij aan voor de Voorlichtingsavond van:
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input