Begeleiding

Begeleiding na verlies

Soms is er naast onze verloskundige begeleiding bij een miskraam meer nodig. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Manon te Braake is naast verloskundige ook gecertificeerd miskraamcoach. Ik kan jou en/of je partner begeleiden om het verlies in je leven te verweven en weer met vertrouwen de toekomst in te gaan.

  • Heb je het gevoel dat je stilstaat?
  • Heb je geen vertrouwen meer in je lijf?
  • Blijf je je moe en futloos voelen, ook na je lichamelijke herstel?
  • Voel je je schuldig naar je partner, omdat je elke avond huilend op de bank zit?
  • Voel je je schuldig naar je andere kinderen, omdat je er niet met je volle aandacht bij kan zijn na het doormaken van je miskraam?
  • Ben je erg angstig voor een eventuele volgende zwangerschap?
  • Heb je het gevoel dat je niet meer ergens van kan genieten?

 

Herken jij je hierin? Weet dat het ook anders kan. Geef aandacht aan je verlies en vertel je levende kinderen over het kindje dat zo kort bij jullie was. Het verdriet en gemis mogen er zijn. Deel het met de mensen om je heen die je dierbaar zijn, ga in gesprek met je partner.

Voel je dat er meer voor nodig is? Met een paar stappen kan ik je helpen om je verlies te verweven in je dagelijks leven. Hierdoor krijg je weer energie voor jezelf, je relatie en je gezin en voel je dat je hart zich weer kan vullen met liefde. Je gaat weer met vertrouwen de toekomst tegemoet. Maak tijd voor jezelf en gun jezelf om weer te mogen genieten.

Wil je meer weten hoe ik je kan helpen? Bel of mail mij, dan plannen we een gesprek om jouw persoonlijke situatie te bespreken en kijken we wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

 

Miskraamcoach Manonmanon logo vignet

Manon te Braake

Tel: 06-82083093

E-mail: info@miskraamcoachmanon.nl

Website: www.miskraamcoachmanon.nl

N.B. Deze vorm van begeleiding valt niet onder de standaard verloskundige zorg. Voor deze investering zullen kosten in rekening gebracht worden.