Het team
We proberen de controles tijdens de zwangerschap zo te plannen dat je ons in ieder geval allemaal een keer gezien hebt voordat je gaat bevallen. Tijdens de bevalling komt de verloskundige die dienst heeft en dan is het fijn wanneer je al eens kennisgemaakt hebt. Wanneer het team wat te groot voelt voor je kunnen we je tijdens het spreekuur ook inplannen bij minder verloskundigen (bijvoorbeeld 2 of 3) Tijdens de diensten komt de verloskundige die op dat moment dienst heeft. Mocht het voorkomen dat je tegen het einde van je zwangerschap nog niet iedereen gezien hebt, meldt het dan tijdens het spreekuur zodat we je bij diegene kunnen inplannen. 
 

 

Aangenaam!

Wij stellen ons graag aan jou voor

team2

Jorieke van den Dool-van Meulen
Verloskundige, echoscopist, Gespecialiseerd in anticonceptie en Centering Pregnancy

team3

Henriette van den Bor
Verloskundige, echoscopist, Gespecialiseerd in Centering Pregnancy

team4

Anne-Joleen de Lange
Verloskundige, echoscopist, Gespecialiseerd in Centering Pregnancy
team3

Nienke Mulder
Verloskundige en echoscopist 

team3

Manisha Pleijter
Verloskundige, echoscopist, Gespecialiseerd in anticonceptie en Centering Pregnancy 

Bettine

Bettine Pang-Atjok - Van der Roest
Verloskundige en echoscopist
PortretAnnick 1

Annick Diender – Pen
Praktijkondersteuner

team4

Manon te Braake
Verloskundige, echoscopist, miskraamcoach, praktijondersteuner en gespecialiseerd in anticonceptie, seksuologie en Centering Pregnancy

team2

Roelie van Breugel
Assistente 
team2

Ilja Kwakkel - Vinke
Praktijkmanager 

Als Verloskundigen Praktijk Kampen willen we onze cliënten graag goede zorg aanbieden. Daarom zijn alle verloskundigen die in onze praktijk werken ingeschreven in het BIG-register, het KNOV kwaliteitsregister voor Verloskundigen en het BEN kwaliteitsregister. De Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) bevat regels voor de kwaliteit van de zorgverlening door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. De Wet BIG heeft als doel de kwaliteit van de beroepsbeoefening te handhaven en te verbeteren. Voor meer informatie over de Wet BIG en het zoeken van zorgverleners kun je zoeken op: BIG register. Om in het kwaliteitsregister ingeschreven te blijven staan volgen wij regelmatig bijscholingen en cursussen om onze kennis en vaardigheden zo up to date mogelijk te houden.