Kinderwensspreekuur

Als je zwanger wilt worden is dat een bijzondere en misschien ook spannende tijd. Op dit gedeelte van onze website willen we graag meer informatie geven over hoe je zo gezond mogelijk zwanger kunt worden, maar ook wat jullie er zelf aan kunnen doen om jullie vruchtbaarheid te bevorderen.

Online is hele goede en betrouwbare informatie te vinden. We verwijzen je graag door naar twee websites die meer informatie hebben over vruchtbaarheid en wat te doen bij een zwangerschapswens. Namelijk: strakszwangerworden.nl en deverloskundige.nl

Mocht je nog vragen hebben n.a.v. deze informatie, de behoefte hebben om er met ons over door te praten of specifieke vragen hebben over bijvoorbeeld de invloed van ziektes en/of (aangeboren) afwijkingen van jezelf, jouw partner of familieleden maak dan gerust een afspraak op ons kinderwensspreekuur.

Je kunt dit doen via onze assistente, zij is op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 12:00 uur op 038-3332381. Een afspraak maken kan ook door het aanmeldformulier op deze website in te vullen.