Nieuws

Beste zwangeren & partners,

Mijn naam is Yanaika, ik ben tweeëntwintig jaar en ik studeer het mooist vak dat er bestaat (al zeg ik het zelf) aan de Verloskunde academie in Groningen. Vanaf 2 augustus t/m 22 oktober ga ik mijn laatste stage lopen bij de verloskundigen van Kampen! Aangezien het altijd fijn is om te weten wie je voor je hebt, zal ik hier onder in het kort wat over mijzelf vertellen.

Ik heb eerst één jaar HBO- verpleegkunde gedaan en ik kan nu met trots zeggen dat ik alweer in het laatste jaar van de opleiding tot verloskundige zit. Ik heb de afgelopen drie jaar veel ervaring mogen op doen in verschillende praktijken en ziekenhuizen. Naast verloskunde sport ik graag in, ga ik graag met vrienden leuke dingen doen en ben ik bij familie te vinden. In het algemeen zitten er te weinig uren in mijn dagen en mijn vrienden omschrijven mij vaak als een bezige bij ;)

De aankomende weken kunnen jullie mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en in de kraamweek. Ik hoop dat we samen van deze periode een goede herinnering kunnen maken.

Tot snel in de praktijk!

Ps: Mocht je mijn aanwezigheid niet prettig vinden, geef dit dan gerust aan bij mij en/of de verloskundigen!